Gin Quantum Satis

35.00 /500 ml

incl btw

Land

België

Type

Gin

Gin Quantum Satis is een lokaal product.

De Gin Quantum Satis werd ontworpen door 2 apothekers, afkomst uit de regio. Deze 2 heren wilden een gin maken op basis van Damiaanblad.

Aan dit Zuid-Amerikaanse kruid werden vroeger libidoverhogende eigenschappen toegeschreven.

Andere botanicals zijn oa jeneverbes, gember, korianderzaad, engelwortel, zoethout, staartpeper,…

De fles heeft de look van een antieke apothekersfles en de Latijnse naam “Quantum Satis” betekent “voeg zoveel toe als nodig”.

Pittige en uitzonderlijke gin.

Heb je nog vragen? Aarzel niet contact met ons op te nemen.

Welkom bij Vinyo Wines

Zoals velen hielden we wel van een lekker glas wijn. Die interesse in wijnen groeide een aantal jaar geleden uit tot een hobby, de hobby werd nadien een echte passie.

Naast een diploma Sommelier aan de Vlaamse Wijnacademie, behaalde ik inmiddels mijn diploma Sommelier-Conseil aan de Université du Vin de Suze-la-Rousse (Frankrijk).

Vanuit die passie zijn we op zoek gegaan naar kwaliteitswijnen, wijnen die met hart en ziel geproduceerd worden door wijnbouwers die ook met passie werken.

Deze zoektocht bracht ons niet enkel naar de populaire appellaties of regio’s. Je vindt bij ons ook wijnen uit Libanon, Israël, Griekenland, Zwitserland, Oregon… Maar voor elke regio geldt dezelfde regel: we gaan enkel voor pure en zuivere wijnen van de beste kwaliteit, gemaakt met passie.

Tijdens onze zoektocht ontdekken we telkens weer fascinerende wijnen, prachtige nieuwe regio’s en gedreven wijnmakers. Het persoonlijk contact met de wijnbouwers is voor ons heel belangrijk. Zo zijn we zeker van de kwaliteit.

We nodigen je graag uit om mee op ontdekking te gaan.