Cave Spring Pinot Noir

17.25 /750ml

incl btw

Land

Canada

Appellatie

Niagara Escarpment VQA

Jaar

2019

Druif

Pinot Noir / Blauburgunder / Pinot Nero

Type

Rode wijn

Cave Spring Pinot Noir

Medium gecorseerd in de mond.

Tannines goed ingebed door aroma’s van rode vruchten en  een aangename mineraliteit.  Deze goed gestructureerde Pinot Noir is evenwichtig van start tot finish.

Food pairing

Past bij de meeste vleesgerechten, lam, vederwild, stoofpotjes

Het domein

De Pinot noir van Cave Spring is afkomstig van zorgvuldig geselecteerde wijngaarden langsheen het Niagara schiereiland. De hoogte, de klei-kalk bodem en de wind van Lake Ontario bieden ideale omstandigheden voor de productie van één van de meest nobele rode druivenrassen.

Heb je nog vragen? Aarzel niet contact met ons op te nemen.

Welkom bij Vinyo Wines

Zoals velen hielden we wel van een lekker glas wijn. Die interesse in wijnen groeide een aantal jaar geleden uit tot een hobby, de hobby werd nadien een echte passie.

Naast een diploma Sommelier aan de Vlaamse Wijnacademie, behaalde ik inmiddels mijn diploma Sommelier-Conseil aan de Université du Vin de Suze-la-Rousse (Frankrijk).

Vanuit die passie zijn we op zoek gegaan naar kwaliteitswijnen, wijnen die met hart en ziel geproduceerd worden door wijnbouwers die ook met passie werken.

Deze zoektocht bracht ons niet enkel naar de populaire appellaties of regio’s. Je vindt bij ons ook wijnen uit Libanon, Israël, Griekenland, Zwitserland, Oregon… Maar voor elke regio geldt dezelfde regel: we gaan enkel voor pure en zuivere wijnen van de beste kwaliteit, gemaakt met passie.

Tijdens onze zoektocht ontdekken we telkens weer fascinerende wijnen, prachtige nieuwe regio’s en gedreven wijnmakers. Het persoonlijk contact met de wijnbouwers is voor ons heel belangrijk. Zo zijn we zeker van de kwaliteit.

We nodigen je graag uit om mee op ontdekking te gaan.