Valle Isarco Pinot Grigio

14.50 /750ml

incl btw

Land

Italië

Appellatie

Alto Adige DOC

Druif

Pinot Gris

Type

Witte wijn

De wijn

De Valle Isarco Pinot Grigio heeft een heldere goudgele kleur.

In de neus een aangenaam parfum met een subtiele toets van amandel.

Volle, elegante en harmonieuze structuur, met een frisse aciditeit.

Food pairing

De Valle Isarco Pinot Grigio is heerlijk als aperitief, en bij lichte voorgerechten, pasta’s, zoetwatervis, gerechten met champignons, schaal- en schelpdieren…

Het domein

Cantina Valle Isarco is gespecialiseerd in de productie van witte wijnen.

Dankzij het ideale klimaat, druiven van opmerkelijk hoge kwaliteit en onberispelijke vinificatietechnieken behoren de witte wijnen van de Cantina Valle Isarco tot de meest gevierde wijnen die in Alto Adige worden geproduceerd.

De elegantie en het karakter van de wijnen weerspiegelen de filosofie van de Cantina: Kwaliteit zonder compromissen!

 

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Welkom bij Vinyo Wines

Zoals velen hielden we wel van een lekker glas wijn. Die interesse in wijnen groeide een aantal jaar geleden uit tot een hobby, de hobby werd nadien een echte passie.

Naast een diploma Sommelier aan de Vlaamse Wijnacademie, behaalde ik mijn diploma Sommelier-Conseil aan de Université du Vin de Suze-la-Rousse (Frankrijk).

Vanuit die passie zijn we op zoek gegaan naar kwaliteitswijnen, wijnen die met hart en ziel geproduceerd worden door wijnbouwers die ook met passie werken.

Deze zoektocht bracht ons niet enkel naar de populaire appellaties of regio’s. Je vindt bij ons ook wijnen uit Libanon, Israël, Griekenland, Zwitserland, Oregon… Maar voor elke regio geldt dezelfde regel: we gaan enkel voor pure en zuivere wijnen van de beste kwaliteit, gemaakt met passie.

Tijdens onze zoektocht ontdekken we telkens weer fascinerende wijnen, prachtige nieuwe regio’s en gedreven wijnmakers. Het persoonlijk contact met de wijnbouwers is voor ons heel belangrijk. Zo zijn we zeker van de kwaliteit.

We nodigen je graag uit om mee op ontdekking te gaan.