Brunello di Montalcino Zebras

63.00 /750ml

incl btw

Land

Italië

Appellatie

Brunello di Montalcino DOCG Riserva

Jaar

2012/2015

Type

Rode wijn

Druif

Sangiovese

De wijn

De Brunello di Montalcino Zebras is de topper uit het gamma van van Villa i Cipressi.

Heldere klare wijn met een levendige granaatkleur. In de neus intens met aanhoudende aardse aroma’s. Deze wijn is gekenmerkt door een krachtige, elegante en harmonieuse body.

Voor de Brunello di Montalcino Zebras heeft Villa i Cipressi een selectie gemaakt van de beste druiven (Riserva).

Een topwijn voor de liefhebber van complexere wijnen.

Food pairing

Deze wijn smeekt om een stevig vleesgerecht, verfijnde gerechten of wildgerechten.

Of deze wijn is een ideale after-dinner of mediatiewijn.

Het domein

Vila i Cipressi

 

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Welkom bij Vinyo Wines

Zoals velen hielden we wel van een lekker glas wijn. Die interesse in wijnen groeide een aantal jaar geleden uit tot een hobby, de hobby werd nadien een echte passie.

Naast een diploma Sommelier aan de Vlaamse Wijnacademie, behaalde ik inmiddels mijn diploma Sommelier-Conseil aan de Université du Vin de Suze-la-Rousse (Frankrijk).

Vanuit die passie zijn we op zoek gegaan naar kwaliteitswijnen, wijnen die met hart en ziel geproduceerd worden door wijnbouwers die ook met passie werken.

Deze zoektocht bracht ons niet enkel naar de populaire appellaties of regio’s. Je vindt bij ons ook wijnen uit Libanon, Israël, Griekenland, Zwitserland, Oregon… Maar voor elke regio geldt dezelfde regel: we gaan enkel voor pure en zuivere wijnen van de beste kwaliteit, gemaakt met passie.

Tijdens onze zoektocht ontdekken we telkens weer fascinerende wijnen, prachtige nieuwe regio’s en gedreven wijnmakers. Het persoonlijk contact met de wijnbouwers is voor ons heel belangrijk. Zo zijn we zeker van de kwaliteit.

We nodigen je graag uit om mee op ontdekking te gaan.