Tharsys City rood

8.50 /750ml

incl btw

Land

Spanje

Appellatie

DO Utiel-Requena

Jaar

2019

Type

Rode wijn

Druif

Bobal

De wijn

De Tharsys City rood heeft een mooie, intense neus met rijpe kers en rode bessen, en een lichte toets van vanille.

In de mond is de wijn fruitig en evenwichtig met een fantastische structuur en zachte, goed geïntegreerde tannines.

Deze Tharsys City rood is een wijn het het City gamma van het bekende domein Pago de Tharsys.

Food pairing

Deze wijn past bij vleesgerechten, grill, pasta’s met tomaat, gebakken groenten en mediterrane gerechten, ook lekker bij balletjes in tomatensaus.

Label

Het label is het werk van de straatschilder Joan Cánovas, beter bekend als “de kunstenaar van de trappen van de Lonja de Valencia”. Deze kunstenaar schildert met zijn bijzondere stijl de meest bekende pleinen en gebouwen van historisch Valencia. Op dit specifieke label staat de Mercado Central de Valencia, een gastronomische tempel gebouwd in 1914, waar u de meest verse groenten en fruit en het meest sappige voedsel kunt vinden. Een spektakel voor de zintuigen en de smaakpapillen van kwaliteitsliefhebbers.

Het domein

Pago De Tharsys

 

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Welkom bij Vinyo Wines

Zoals velen hielden we wel van een lekker glas wijn. Die interesse in wijnen groeide een aantal jaar geleden uit tot een hobby, de hobby werd nadien een echte passie.

Naast een diploma Sommelier aan de Vlaamse Wijnacademie, behaalde ik inmiddels mijn diploma Sommelier-Conseil aan de Université du Vin de Suze-la-Rousse (Frankrijk).

Vanuit die passie zijn we op zoek gegaan naar kwaliteitswijnen, wijnen die met hart en ziel geproduceerd worden door wijnbouwers die ook met passie werken.

Deze zoektocht bracht ons niet enkel naar de populaire appellaties of regio’s. Je vindt bij ons ook wijnen uit Libanon, Israël, Griekenland, Zwitserland, Oregon… Maar voor elke regio geldt dezelfde regel: we gaan enkel voor pure en zuivere wijnen van de beste kwaliteit, gemaakt met passie.

Tijdens onze zoektocht ontdekken we telkens weer fascinerende wijnen, prachtige nieuwe regio’s en gedreven wijnmakers. Het persoonlijk contact met de wijnbouwers is voor ons heel belangrijk. Zo zijn we zeker van de kwaliteit.

We nodigen je graag uit om mee op ontdekking te gaan.