Gin Clemengold

45.00 /500 ml

incl btw

Land

Zuid-Afrika

Type

Gin

Deze Gin Clemengold wordt gedistilleerd in het hart van Kaapstad in Zuid-Afrika.

Negen botanische kruiden – met zongedroogde ClemenGold schillen die de leiding nemen in het smakenpallet – worden gebruikt bij het distilleren van deze prachtige gin.

ClemenGold mandarijn en sinaasappelschil, kaneel, honing, gemalen amandel, jeneverbes, engelwortel, iriswortel, en koriander allen gemacereerd en via een stoom infuus toegevoegd.

Heb je nog vragen over Gin Clemengold? Aarzel niet contact met ons op te nemen.

Welkom bij Vinyo Wines

Zoals velen hielden we wel van een lekker glas wijn. Die interesse in wijnen groeide een aantal jaar geleden uit tot een hobby, de hobby werd nadien een echte passie.

Naast een diploma Sommelier aan de Vlaamse Wijnacademie, behaalde ik inmiddels mijn diploma Sommelier-Conseil aan de Université du Vin de Suze-la-Rousse (Frankrijk).

Vanuit die passie zijn we op zoek gegaan naar kwaliteitswijnen, wijnen die met hart en ziel geproduceerd worden door wijnbouwers die ook met passie werken.

Deze zoektocht bracht ons niet enkel naar de populaire appellaties of regio’s. Je vindt bij ons ook wijnen uit Libanon, Israël, Griekenland, Zwitserland, Oregon… Maar voor elke regio geldt dezelfde regel: we gaan enkel voor pure en zuivere wijnen van de beste kwaliteit, gemaakt met passie.

Tijdens onze zoektocht ontdekken we telkens weer fascinerende wijnen, prachtige nieuwe regio’s en gedreven wijnmakers. Het persoonlijk contact met de wijnbouwers is voor ons heel belangrijk. Zo zijn we zeker van de kwaliteit.

We nodigen je graag uit om mee op ontdekking te gaan.