Dewaldt Heyns Pinotage

Weathered Hands – Dewaldt Heyns Family Wines

24.95 /750 ml

incl btw

Land

Zuid-Afrika

Regio

Swartland

Druif

Pinotage

Type

Rode wijn

Dewaldt Heyns Pinotage

“Wheatered hands” (verweerde handen) is het laatste project van Dewaldt Heyns, sinds lange tijd wijnmaker bij topdomein Saronsberg.

Deze Dewaldt Heyns Pinotage is eens stevige, doch ook elegante rode wijn met veel fruit en zachte tannines.

Topwijnmaker Dewaldt Heyns won talloze awards en staat garant voor een stabiele en constante kwaliteit van zijn wijnen, al jaren lang.

 

Heb je nog vragen over deze wijn of dit domein? Aarzel niet om contact op te nemen.

Welkom bij Vinyo Wines

Zoals velen hielden we wel van een lekker glas wijn. Die interesse in wijnen groeide een aantal jaar geleden uit tot een hobby, de hobby werd nadien een echte passie.

Naast een diploma Sommelier aan de Vlaamse Wijnacademie, behaalde ik mijn diploma Sommelier-Conseil aan de Université du Vin de Suze-la-Rousse (Frankrijk).

Vanuit die passie zijn we op zoek gegaan naar kwaliteitswijnen, wijnen die met hart en ziel geproduceerd worden door wijnbouwers die ook met passie werken.

Deze zoektocht bracht ons niet enkel naar de populaire appellaties of regio’s. Je vindt bij ons ook wijnen uit Libanon, Israël, Griekenland, Zwitserland, Oregon… Maar voor elke regio geldt dezelfde regel: we gaan enkel voor pure en zuivere wijnen van de beste kwaliteit, gemaakt met passie.

Tijdens onze zoektocht ontdekken we telkens weer fascinerende wijnen, prachtige nieuwe regio’s en gedreven wijnmakers. Het persoonlijk contact met de wijnbouwers is voor ons heel belangrijk. Zo zijn we zeker van de kwaliteit.

We nodigen je graag uit om mee op ontdekking te gaan.