Uitverkocht

Saronsberg Artspace rood

8.95 /750 ml

incl btw

Uitverkocht

Land

Zuid-Afrika

Regio

Tulbagh

Druif

Mourvedre/Monastrell, Syrah / Shiraz

Type

Rode wijn

De wijn

De Saronsberg Artspace rood is een mooie zachte, volle en elegante wijn met een intense geur van donkerrood fruit en kruiden.
Subtiele houtrijping door het gebruik van eiken vaten 2 en 3 jaar oud.

Food pairing

De Saronsberg Artspace rood past bij de meeste vleesgerechten, vederwild, lam, stoofpotjes, pasta’s…

Het domein

Sinds de oprichting in 2004 is Saronsberg, genoemd naar de gelijknamige berg in Tulbagh, de meest onderscheiden wijnkelder van Zuid-Afrika.
Geen enkele andere Kaapse producent komt in de buurt van het aantal medailles en punten dat Saronsberg in de afgelopen tien jaar heeft gescoord.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Welkom bij Vinyo Wines

Zoals velen hielden we wel van een lekker glas wijn. Die interesse in wijnen groeide een aantal jaar geleden uit tot een hobby, de hobby werd nadien een echte passie.

Naast een diploma Sommelier aan de Vlaamse Wijnacademie, behaalde ik mijn diploma Sommelier-Conseil aan de Université du Vin de Suze-la-Rousse (Frankrijk).

Vanuit die passie zijn we op zoek gegaan naar kwaliteitswijnen, wijnen die met hart en ziel geproduceerd worden door wijnbouwers die ook met passie werken.

Deze zoektocht bracht ons niet enkel naar de populaire appellaties of regio’s. Je vindt bij ons ook wijnen uit Libanon, Israël, Griekenland, Zwitserland, Oregon… Maar voor elke regio geldt dezelfde regel: we gaan enkel voor pure en zuivere wijnen van de beste kwaliteit, gemaakt met passie.

Tijdens onze zoektocht ontdekken we telkens weer fascinerende wijnen, prachtige nieuwe regio’s en gedreven wijnmakers. Het persoonlijk contact met de wijnbouwers is voor ons heel belangrijk. Zo zijn we zeker van de kwaliteit.

We nodigen je graag uit om mee op ontdekking te gaan.